image

Comedy/cabaret/theater met: Pieter Verelst, Ygor & Intgeniep
ticket vvk: EUR13,5 | adk: EUR14

08/09/2017 |Cc Nova Nazareth-Eke |deuren: 19:45 |aanvang: 20:15

In ‘Mijn broer en ik’ laat de recentste winnaar van het Nederlandse Camerettenfestival, Pieter Verelst, een spervuur van verhalen uit zijn absurde universum op je los. Voor je het weet ben je aan zijn lippen gekluisterd terwijl hij immens beeldend vertelt over een boer en een mol, zijn jeugd in de “Anale driehoek” en … zijn broer. Combineer dit met zijn energetisch acteertalent en muzikaliteit en je snapt dat hij wel eens vergeleken wordt met een jonge Hans Teeuwen en Wim Helsen, maar hij bewaart onder al die lofbetuigingen ook zijn eigen stijl.

Ygor is een creatie van Filip Haeyaert, een kleine (mooie) man uit Poperinge, staat twaalf en een half jaar op de planken. 

Hij won o.a : Humo’s Comedy Cup,  Persoonlijkheidsprijs Cameretten (Rotterdam) en pakte Zilver op het Concours Wim Sonneveld (Amsterdam).

Naar aanleiding van zijn koperen jubileum (12,5 = koper) bundelt hij zijn beste grappen en een pak nieuwe grollen tot een wervelende comedyshow.

Intgeniep is het rijzend nieuw talent uit het Vlaamse humorlandschap. Het zijn 3 jongeheren die met ingrediënten als humor, theater en muziek een eigenzinnige cocktail van absurde humor willen brouwen. Ze brengen humoristisch variététheater in de lijn van Kommil Foo, Neveneffecten en Droog Brood. Ze houden er een zeer eigenzinnige speelstijl op na en nemen pure fantasie als bron voor hun thematiek. Met: Maarten Shuermans, Jo Tambuyzer en Wouter Voorspoels

Omdat we jongeren de kans willen geven om te proeven van cultuur en in dit geval comedy, cabaret en theater/muziek, kunnen alle 14 tot 18 jarigen woonachtig in Nazareth of Eke deze voorstelling gratis bijwonen.

Een mailtje naar info@popallure.be volstaat ( zolang de voorraad strekt).