Kinder- en familievoorstelling: Badaboem

Event afgelopen.

Event info

Event info

Datum: 13/06/2018

Aanvang: 17:30

Locatie: CC Nova Nazareth-Eke

/svg>/svg>/svg>/svg>/svg>View reviews
Badaboem

Is een swingende theatervoorstelling voor iedereen vanaf 6 tot 106, het ultieme muzikale familiespektakel, of de meest (inter)actieve schoolvoorstelling.
Na de succesproducties ‘Niets’ (Ben X) en ‘Neeland’ is dit de nieuwste jeugdvoorstelling geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar, die zelf ook een (volgens hem zeer beroerde) drummer is. Vandaar het thema: de liefde en de liefde voor muziek, slagwerk in het bijzonder.
BADABOEM
– Is een roffelende ode aan drums en alle vormen van percussie. Van trommelkorpsen over rock-bands tot techno. Het is ook een poëtisch verhaal over een hopeloos verliefde trommelaar en een prachtige drumster.
– Is de ultieme familievoorstelling. Want jongeren houden van drums. Maar hun vaders en moeders ook. Een wervelend videospektakel ondersteunt een show waarin ook het publiek slagwerker wordt.
MET
– de ongelooflijke Bert Huysentruyt, acteur (Broken Circle Breakdown, De Infiltrant, Zingaburia op Ketnet, Kosmoo op Kzoom ) en drummer (Gorki, Zesde Metaal, Lady Linn… )
– de jonge, fantastische drumster Annebelle Dewitte (Drumster bij ‘The Advent of March’, ‘The Andrews Brothers’, en bandleader bij ‘Cro§in’X’ en het ‘Annebelle Dewitte Quartet’)

Popallure zal alle kinderen van het 3de tot 6de leerjaar uit de scholen van Nazareth en Eke uitnodigen om deze voorstelling gratis bij te wonen ( met de steun van de gemeente Nazareth).

ShareTw.Fb.Pin.
...
Terug
Reservatie Jouw reservatie 0

Geen producten in je winkelwagen.

Totaal0,00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!