Koen Buyse ‘My Works, Classics & heroes’

Event afgelopen.
ADK: €19

Event info

Event info

Deuren: 19:30

Datum: 07/12/2019

Aanvang: 20:00

Locatie: CC Nova Nazareth - Eke

/svg>/svg>/svg>/svg>/svg>View reviews
KAARTEN ADK - EUR19


Koen Buyse
 ( Zornik) breidt een vervolg aan zijn succesvolle tour My Works, Classics & heroes waarmee hij dit seizoen door de culturele centra van Vlaanderen tourde. Show na show was uitverkocht (in Limburg allemaal!), daardoor heeft Koen besloten om de tourperiode van dit unieke project te verlengen.

Tijdens deze intieme show reist Koen langs zijn kronkelige, mooie en soms donkere muzikale gedachten. Met eigen geschreven nummers maar ook werk van zijn eigen muzikale helden en idolen, dit allemaal gebracht met een gitaar, piano en eigen stem, meer is er niet nodig om tot de essentie door te dringen.

Als frontman en songwriter van Zornik stond Koen Buyse drie keer op de main stage van Rock Werchter en vijf keer op Pukkelpop en tourde hij als support van Muse. Hij is de auteur van zeven albums waarmee hij tien (!) keer De afrekening aanvoerde. 

Daarnaast schreef hij songs voor andere artiesten en projecten, zoals de soundtrack voor de serie Wolven.

Koen, een kind van de jaren ’80, begon eind jaren ’90 met het schrijven van eigen nummers. De muziek uit die periode had onmiskenbaar een invloed. Faith No More, Oasis en Guns ‘n Roses, maar ook Johnny Cash en Tom Petty kregen een plaats op de mix-tapes in de walkman.
ShareTw.Fb.Pin.
...
Terug
Reservatie Jouw reservatie 0

Geen producten in je winkelmand.

Totaal0,00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!