Muziek: Try-out De Kreuners

Event afgelopen.

Event info

Event info

Datum: 15/06/2018

Aanvang: 20:30

Locatie: CC Nova Nazareth-Eke

/svg>/svg>/svg>/svg>/svg>View reviews

Deuren: 19:30 – Aanvang: 20:30

De Kreuners gaan opnieuw de baan op! Walter, Erik, Jan, Ben en Axl hebben er weer volop zin in. Na enkele snel uitverkochte zaalshows in juni (AB Club in Brussel en De Casino in Sint-Niklaas), staan de jongens scherp voor een heuse zomertour. En deze festivaltournee komen ze voorbereiden bij ons in CC Nova in Nazareth en dat op 15-06-2018 voor een try-out concert.

Voor Walter was het ‘een geval van Grote Goesting’. Walter: ‘We merkten stilaan dat de grote goesting er weer was, en dat bleek ook toen we een paar maanden geleden een paar keer in een repetitiekot afspraken. Dat was er muzikaal meteen boenk op, en vooral: het was weer heel plezant. Alle agenda’s vielen goed voor volgende zomer, en de organisatoren zijn ook blij dat we weer opduiken. We kijken er echt naar uit.’

In 2012 ontvingen De Kreuners tijdens de uitreiking van de MIA’s de Life Achievement Award voor hun verdienste voor de Vlaamse populaire muziek.

Eind vorig jaar verscheen de single ‘Viktoria (edit 2018)’, een cover van ‘Victoria’ van The Kinks. Binnenkort volgen nog andere releases via Warner Music.

Verwacht een Kreuners-optreden met grote hits als ‘Ik Wil Je’, ‘Zo Jong’, ‘Zij Heeft Stijl’, maar ook een fijne greep uit onbekender werk. En vooral: veel goed humeur!

ShareTw.Fb.Pin.
...
Terug
Reservatie Jouw reservatie 0

Geen producten in je winkelwagen.

Totaal0,00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!