THE STARLINGS + SUNDAY ROSE

Event afgelopen.

Event info

Event info

19u: deuren
19.45-20.15u: Sunday Rose
21-22u: The Starlings

Datum: 12/08/2020

Aanvang: 19:00

Locatie: Outdoor cc centrum, dorp 22, 9810 Nazareth

/svg>/svg>/svg>/svg>/svg>View reviews
The Starlings, misschien beter gekend als Tom Dice en Kato Callebaut, zijn twee singer-songwriters die hun krachten bundelen alsook hun passie voor muziek én voor elkaar. Daar konden we elke week getuige van zijn in het muziekprogramma Liefde Voor Muziek , waarin ze de revelatie werden.
Ze staan voor rootsy popmuziek, met een akoestische feel en harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die de hoogte- en dieptepunten van de liefde en het leven belichten.
Begin 2019 moest het avontuur van The Starlings nog helemaal beginnen, ze tekenden een platendeal bij Universal Music en brachten inmiddels enkele singles uit. Naast hun originele covers uit Liefde Voor Muziek komen er ook eigen songs op het nieuwe album. Het wordt dus een mooie mix van eigen werk en covers, waarbij hun stemmen zoals steeds mooi ‘blenden’.
De ideale setting voor een mooie zomeravond waarin het populaire duo je meeneemt op een muzikale reis.
Uit het niets won de Antwerpe Sunday Rose dit jaar de nieuwe lichting van Studio Brussel. Ze heeft Congolese roots en het talent om prachtig te zingen met het grootste gemak. Met ‘Worst I Ever Had’ had ze al direct een radiohit te pakken. Eind dit jaar staat ze met haar opzwepende soul in de 1/2 finale van Humo’s Rock Rally.
ShareTw.Fb.Pin.
...
Terug
Reservatie Jouw reservatie 0

Geen producten in je winkelmand.

Totaal0,00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!