Try-out Bart Cannaerts & Michael Van Peel

Event afgelopen.

Event info

Event info

Datum: 31/10/2018

Aanvang: 20:15

Locatie: CC De Zwaan, Dorp 1 Nazareth

/svg>/svg>/svg>/svg>/svg>View reviews

Deuren: 19u45

Bart Cannaerts won in het begin van zijn carriere ‘Humo’s comedy cup’ en de ‘culture comedy award’.
Met zijn absurde- en scherpe observatiehumor leverde hij daarna 3 hoog aangeschreven voorstellingen af, met ‘Waar is Barry’ passeerde hij ook reeds in Nazareth.
De voorbije jaren laste hij een pauze in en focuste hij zich op tv werk, meestal achter de schermen.
Hij was te zien in tal van spel- en showprogramma’s, presenteerde oa De Pappenheimers en werkte mee aan tal van programma’s voor Woestijnvis.
Nu terug naar z’n oude liefde op de planken.

Van Peel wordt in het goddeloze jaar ‘05 het podium opgeschopt door comedy Godfather Nigel Williams. Twee jaar later graait hij zowel de Jury- als de Publieksprijs van de felbegeerde Culture Comedy Award uit Nederlandse klauwen. Terwijl hij als support voor Philippe Geubels zijn eerste avondprogramma ”CTRL+ALT+DEL” uitprobeert op Vlaanderen, wint hij de juryprijs van prestigieuze Humorologie, één van de belangrijkste humorprijzen in België. Het rommeljaar 2009 inspireert hem tot het schrijven van een eerste eindejaarsconference “Van Peel overleeft 2009”. Het wordt het begin van een jaarlijkse traditie. Intussen bespeelde hij zowat alle podia der Lage Landen, van jeugdhuizen en cafés tot Lowlands en de Lotto Arena. In 2011 staat hij mee te glunderen aan de doopvont van het Vlaamse comedy collectief The Line-Up, gaat hij mee op tournee met Alex Agnew en staat “Van Peel overleeft 2011” met lovende kritieken in de grote zaal van de Arenberg Schouwburg.

Sinds 2012 wordt zijn eindejaarsconference integraal uitgezonden op Canvas en Radio 1.

ShareTw.Fb.Pin.
...
Terug
Reservatie Jouw reservatie 0

Geen producten in je winkelmand.

Totaal0,00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!