Milo Meskens + the Calicos

Event afgelopen.

Event info

Event info

Timing

  • doors: 19.15u
  • Ventus: 19.45u
  • The Calicos: 20.20u
  • Milo Meskens: 21.35u

Datum: 28/12/2018

Aanvang: 19:45

Locatie: cc Nova Nazareth-Eke

/svg>/svg>/svg>/svg>/svg>View reviews

Tickets beschikbaar aan de kassa – EUR12

De Jeff Buckley van Deinze, zegt Isolde Lasoen tijdens De Nieuwe Lichting 2015 op Studio Brussel over laureaat singer-songwriter Milo Meskens. Zijn eigenzinnig recept van pop, folk en blues, overgoten met een melancholisch sausje valt in de smaak. Debuutsingle ‘Here With Me’ (begin 2016 – Nummer 1 in “De Afrekening” ) krijgt airplay op meer dan 15 radiozenders, verspreid over 10 verschillende landen, en zet Meskens daarmee meteen op de muzikale kaart.

De zonnige opvolger ‘New Beginning’ toont dat hij meer is dan een one hit-wonder: het nummer kampeert 25 weken in de Ultratop en haalt zelfs een nominatie voor Radio 2 Zomerhit binnen. De streamingteller staat ondertussen ver boven het miljoen. Milo rijgt de successen aan elkaar, want ook ‘Twenty One’, dat hij uitbrengt op zijn 22ste verjaardag, is een schot in de roos en wordt direct tot Hotshot van Studio Brussel gebombardeerd. En het feestje gaat nog even verder, want hij is niet geselecteerd voor één MIA maar direct voor twee (Hit van het Jaar & Doorbraak). Eind maart verscheen zijn eerste full album ‘Contrast’ waarmee hij in het najaar een clubtournee doet.

The Calicos

The Calicos geprezen voor hun maturiteit en vakmanschap lanceerden zopas hun eerste single ‘Our house’. Het zestal onder leiding van zanger en songschrijver Quinten Vermaelen staat dan ook bekend om haar gelaagde en uitgebalanceerde liveset. Voer voor fans van Bruce Springsteen, Wilco, Ryan Adams, Neil Young en Townes Van Zandt (Humo hoort ook nog The War on Drugs en The Triffids als invloeden).

Voorprogramma – Ventus

Emma Demoor uit Deinze en Gonzalo zijn allebei pas 15 maar heel hard met muziek bezig. De band ontstond een tijdje geleden toen ze samen op het Muda school liepen.Ze spelen akoestische nummers waarin de piano centraal staat en hun samenzang niemand onberoerd laat. Gonzalo houdt het met zijn warme stem diep en laag en Emma neemt de hoogtes met haar breekbare stem! Ventus wil mensen raken met de inhoud en met hun stemmen.

ShareTw.Fb.Pin.
...
Terug
Reservatie Jouw reservatie 0

Geen producten in je winkelwagen.

Totaal0,00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!